Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.
Close
Menu
Close Menu
  • Úvod
  • Náš chov
  • Krmný hmyz
    • Potemník moučný
    • Potemník brazilský
    • Potemník stájový
    • Šváb argentinský
  • Tříděný hmyz
    • Potemník brazilský
    • Potemník brazilský
    • Potemník moučný
    • Potemník moučný
  • Hmyzí hnojivo
  • Blog
  • Kontakty
Více

PAPEK s.r.o.

výroba živého hmyzu

Blog

... zajímavosti a články ...


Hmyz jako potravina a krmivo: jaká jsou rizika?

15.03.2017

Co to je Entomofágie?

15.03.2017

Zajímavé odkazy

Belgie si zvyká na hmyzí speciality - ceskatelevize.cz - ČT24 - 22. 2. 2015

Vyprážané larvy a burger z hmyzu. - finweb.hnonline.sk - 3. 11. 2014

Hmyz jako jídlo? Evropané si musí začít zvykat - lidovky.cz - 27. 1. 2013

Entomofagie - HmyzNaTaliri.cz - 2009-2011

© 2020 PAPEK s.r.o.  |  Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode